Curatare si vopsire acoperisuri in jud. Vaslui si proximitati (Bacau, Galati, Iasi, Tecuci, Focsani)

Servicii profesionale oferite la timp si cu responsabilitate

Oferim servicii curatare acoperisuri

Serviciile de curatare a acoperisurilor sunt esentiale pentru a mentine integritatea si durabilitatea acoperisului dumneavoastra. 

Curatarea acoperisului poate elimina mucegaiul, algele si acumularea de frunze si ramuri care pot deteriora acoperisul in timp. 

In plus, curatarea acoperisului poate imbunatati aspectul estetic al casei dumneavoastra si poate chiar mari valoarea acesteia.

Cleaning Carport Roof
0 +
ani experienta

Exista mai multe metode de curatare a acoperisurilor, cum ar fi spalarea acoperisurilor cu jet de apa, curatarea acoperisurilor cu solutii chimice si curatarea cu perii sau cu utilaje specializate.

Exista metode diferite de curatare in functie de tipul acoperisurilor!

Este important sa se aleaga metoda potrivita in functie de tipul de acoperis si de gradul de acumulare a murdariei.

Acoperisul tau ar putea arata asa, dupa curatare:

Roof and Gutters Cleaning

Acoperisurile trebuie curatate periodic

Este recomandat sa se efectueze curatarea acoperisului cel putin o data pe an, in special in zonele cu precipitatii mari sau cu vegetatie abundenta. 

De asemenea, este important sa se verifice periodic acoperisul pentru a detecta orice probleme potentiale, cum ar fi fisurile sau pierderile, si sa se ia masuri pentru a le repara inainte ca acestea sa devina mai grave.

Alege cu grija firma de curatare acoperisuri

Este important sa angajezi o companie de incredere si cu experienta pentru a efectua curatarea acoperisului, deoarece acest lucru poate fi periculos daca nu este facut corespunzator. O companie specializata in curatarea acoperisurilor va avea echipamentul si cunostintele necesare pentru a efectua curatarea in mod sigur si eficient.

Eviti degradarea accelerata

Daca nu cureti acoperisul la timp, acesta se va degrada si va genera probleme mult mai mari.

Ii cresti durata de viata semnificativ

Acoperisul intretinut frecvent are o durata de viata mult mai lunga si nu iti creeaza probleme pe termen lung.

Eviti sa pierzi bani cu reparatii capitale

Reparatiile mari sunt cele mai costisitoare si care creeaza cel mai mare disconfort. E necesar mai mult timp si, implicit, vei investi mai multi bani.

De ce sa iti cureti acoperisul periodic?

Acoperisurile trebuie curatate si intretinute periodic. Astfel, eviti distrugerea/degradarea acestuia si ii prelungesti durata de viata.

Group of professional cleaning service workers clean the solar panels on industrial building roof

Vopsire acoperis in jud. Vaslui, Bacau, Galati, Iasi, Tecuci si Focsani

Serviciul de vopsire a acoperisurilor caselor este important pentru a proteja acoperisul de intemperii si pentru a-i mentine aspectul estetic. Acoperisul poate fi vopsit cu vopsea acrilica sau cu vopsea pe baza de silicone, in functie de preferinte si de necesitatile fiecarei case.

Este recomandat sa se foloseasca vopsele de calitate superioara, rezistente la intemperii si la deteriorare. Inainte de a incepe vopsirea, acoperisul trebuie sa fie curatat si pregatit pentru a asigura aderenta optima a vopselei.

Apeleaza intotdeauna la specialisti pentru vopsirea acoperisurilor

Este important sa se respecte instructiunile de aplicare a vopselei pentru a obtine un rezultat uniform si durabil. In cazul in care nu se dispune de experienta si echipamentul necesar, este recomandat sa se apelaeze la un specialist in vopsirea acoperisurilor.

Tipuri de acoperisuri
ce pot fi vopsite

Acoperis din tabla zincata

Acoperis din tigla metalica

Acoperis din tabla ondolata

Acoperis din tigla ceramica

DE CE NOI?

De ce sa alegi serviciile noastre de curatare si vopsire acoperisuri?

Cu o echipa de profesionisti, oferim servicii moderne si cu seriozitate de curatare acoperisuri, vopsire acoperisuri, curatare pavaje, vopsire garduri, ziduri, porti. Mai mult, iti oferim si serviciul de curatare panouri solare.

Echipa de profesionisti

Ne asiguram ca fiecare membru al echipei noastre are expertiza necesara si este un adevarat profesionist.

Utilaje moderne

Utilizam tehnica si utilaje moderne, care ne ajuta sa ducem proiectul la final cu succes si calitativ.

Suntem punctuali

Terminam proiectele intotdeauna la timp si ne tinem promosiunile facute fata de clientii nostri.

Suport telefonic continuu

Poti discuta intotdeauna cu noi telefonic si poti afla toate detaliile despre proiectul tau.

Intrebari frecvente

Acoperisul trebuie curatat cel putin o data la 24 de luni pentru a se evita deteriorarea acestuia. Totusi, in functie de material si de alti factori, acoperisul necesita curatare si mai des.
Preturile serviciilor variaza in functie de mai multe criterii, cum ar fi: marimea suprafetei ce trebuie lucrata, gradul de dificultate a suprafetei, gradul de uzura si altele. Pretul porneste de la 7.5 lei/mp pentru curatarea acoperisurilor si de la 8 lei/mp pentru vopsirea acoperisurilor.

Procesul de curatare dureaza de la cateva ore, pana la 2-3 zile, in functie de gradul de dificultate al lucrarii. Pentru a afla concret care este durata procesului de curatare, te rugam sa ne contactezi

Da, ne deplasam si in judetele de langa: Bacau, Galati, Iasi, Tecuci, Focsani

Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne telefonic!